Direktlänk till inlägg 29 april 2013

ALL INFO OM eLEVENS VAL - RUGBY*

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA ALLA NI SOM VALT RUGBY under elevens val!!! kom i tid!

plats: NERE TILL DJURSHOLM IP

tid: (återkommer med detta vecka innan e-val vecka)


Vi älskar rugby!


Rugby är en sport att älska!

Det är lika roligt att spela rugby som att titta på. Spelet är snabbt, tufft och krävande. Tanke och taktik är lika viktigt som styrka och snabbhet. Är du nyfiken på en modern idrott med klassiska anor som sätter vänskap och respekt för regler och motspelarna i främsta rummet? Då har du valt rätt sport att prova på!


Träningsupplägg

Se filmen om träningen på VRS RUGBY Camp under Elevens val 2013!
Klicka här!

Nedan följer också en kortfattad skriftlig beskrivning av träningen på VRS RUGBY Camp.Allmänt

På VRS RUGBY är det alltid rolig, varierad och allsidig träning som gäller. Lägret är en helhetsupplevelse inom idrott som innefattar rugbyträning, allmän teori och allmän fysisk träning i teorin och praktiken. Andra viktiga saker är de roliga aktiviteter och upplevelser man får vara med om tillsammans med alla nya och gamla vänner. Nedan följer en kortfattad beskrivning av de olika delarna.


Rugbyträningen

Träningen på VRS RUGBY inriktas på teknik, bollbehandling och mycket RUGBY. Det som står i centrum på träningspassen är din individuella teknik och din användning av den i olika spelsituationer. Du kommer under e-val att få träna ca 6 timmar specifik RUGBY, men även en hel del annan spännande träning och aktiviteter står på programmet.


Tränarrapport

Hem får du läsa tränarrapporten samt att du kan kommentera allt vi har jobbat med under veckan! Rapporten innehåller också förstås, feedback och råd från tränarna på e-val lägret.


Fysisk träning

 Under e-val lägret kommer du varje dag att få träna ett pass ren fysisk träning. Varje pass är 40 - 45 minuter långt och är också inriktat mot en specifik fysisk egenskap. Rugby är en sport där alla de fem fysiska egenskaperna är viktiga för att prestera bra: snabbhet, styrka (power), koordination, uthållighet och rörlighet.
Träningen anpassas till respektive deltagares ålder och fysik.


Teori

 Under e-val lägret kommer du också varje dag få teori under ledning av en eller två Coacher. Ämnen som kan vara på dagordningen för dessa tillfällen kan vara: kost, mental träning, omhändertagande av skada eller specifik teori inom just RUGBY.


Roliga aktiviteter

 Under lägret kommer du att få lära känna många nya vänner från SAMMIS. Du kommer också under lägret att få vara med om många roliga aktiviteter. Exempel på dessa aktiviteter kan vara:, Teambuildingsövningar eller att bara umgås under våra tredje halvlekar (lunch) och ha kul tillsammans.


se även...

FAQ

rugby för nybörjare...
vi börjar med TOUCH RUGBY!


mvh: Ricardo R - VRS RUGBY TEAM MMXIII

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

it was a fantastic finish after Rugby days to decide with a touch-match! all did there best to solve various Rugby situations in sport, well done guys! Again we had the weather with us and you had all the energy in each attack or defenses situation...


Today we test, tag-rugby. touch, kick, drop kick, tackling drill so well done! Tomorrow, unfortunately, is the last day of instruction and rugby, we will use the entire session to play and I want you to use all these "rugby-keys" you received from us...


thanks so much for a great workout! we were lucky with the weather too, right? working with touch-exercises with depth probably help to be able to use us tomorrow or for you who determines you to go to Gothenburg with Exiles!     please cli...

what a great workout today! it seems like you are having fun! I think it works very well even though it was quite hot, so I would like to remind you of the bottle of water. Tomorrow Tuesday we will continue with:  challenge of tackle exerc...

Presentation

Omröstning

are you going to be at Årstafältet this Saturday and see Exiles live against Hammarby?
 YES
 perhaps
 NO

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ *** Välkomna till VIKTOR RYDBERGS  RUGBY  -   FOOTBALL * med Blogkeen
Följ *** Välkomna till VIKTOR RYDBERGS  RUGBY  -   FOOTBALL * med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se